Mai sunt 20 locuri la Commercial Strategy & Asset Management - seria 1, 18 - 19 Jul, 2024. Hai și tu!
Construction Project Management

Mentorat & shadowing cu un expert în domeniu

Ai visat vreodată să petreci o zi în viața unui expert în project management în construcții? Cum ar fi să petreci șase luni? Acum ai oportunitatea unică să înveți din experiența unui profesionist de top din industrie, în fiecare zi, de dimineață până seara.

Ce este acest modul?

Acest modul special de mentorat și shadowing îți oferă șansa să fii alături de Andrei Corobea-Birceanu, recunoscut în domeniul construcțiilor și managementului de proiect și să participi la toate activitățile sale zilnice - de la întâlniri și sesiuni de brainstorming, până la luarea deciziilor critice și gestionarea echipelor. Scopul acestui modul este nu doar să-ți dezvolți competențele profesionale, ci și să îți schimbi modul de gândire, să te transformi într-un adevărat profesionist, capabil să gândească strategic și să ia decizii informate.

Cum funcționează?

Pe o perioadă de șase luni, vei fi alături de mentorul tău Andrei Corobea-Birceanu pas cu pas. Veți lua masa împreună, veți participa la întâlniri, veți merge și veți veni de la locul de muncă împreună. Pe lângă experiența practică pe care o vei câștiga, vei avea și acces la un program de cursuri aprofundate de dezvoltare personală, oferite de partenerii noștri specializați în aceste domenii.


Cursuri Incluse:

  1. Evaluare Aprofundata: Scanează complet potențialul real de dezvoltare al managerilor și stabilește coordonatele necesare pentru echiparea acestora cu competențele și expertizele necesare.

  2. Business & Leadership Coaching: Oferă un arsenal de mecanisme pentru a ajuta clienții să performeze în 10 arii de dezvoltare managerială și de leadership transformational.

  3. GM Masterclass Academy: Include șase module profesionale pentru reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea unei afaceri.

Cine poate participa?

Datorită naturii intensive și personale a acestui modul, locurile sunt limitate la doar doi participanți simultan. Candidații vor fi selectați pe baza unui interviu, pentru a ne asigura că sunt cu adevărat motivați și pregătiți pentru această experiență unică. Dacă ești serios să-ți schimbi viața și cariera, acesta este momentul să faci pasul următor.

Transformă-te într-un lider

Acest modul este mai mult decât o simplă oportunitate de învățare. Este șansa ta de a te transforma, de a-ți schimba modul de gândire și de a deveni un lider în domeniul tău. Dacă ești gata să faci acest angajament, aplică acum pentru un loc în acest program unic.

Solicită oferta

Dacă ești gata să îți transformi viața și cariera, nu mai aștepta. Alege un interval disponibil din calendarul meu, completând numele tău, emailul de contact și o scurtă descriere a motivului pentru care îți dorești acest modul, folosind Calendly.

Întrebări