Mai sunt 4 locuri pentru cursul din 27 - 29 Mar, 2024. Hai și tu!

Despre curs

Luarea în considerare a necesităților și așteptărilor părților interesate, inclusiv a clienților, proprietarilor, utilizatorilor finali și altor entități implicate.

Procesul de identificare a obiectivelor și direcției generale a proiectului înainte de a începe planificarea detaliată este o etapă critică în managementul proiectelor în construcții, deoarece obiectivele bine definite și relevante constituie fundamentul pentru succesul și focalizarea proiectului.


Este important să se efectueze o analiză detaliată a nevoilor și cerințelor beneficiarului proiectului. Această etapă implică înțelegerea completă a așteptărilor și obiectivelor beneficiarului și traducerea acestora în cerințe și specificații clare pentru proiectul în cauză.


Identificarea resurselor necesare pentru proiect implică determinarea tuturor resurselor necesare pentru a executa activitățile proiectului într-un mod eficient și de succes.

Subiecte
  • Definirea obiectivelor și cerințelor proiectului
  • Elaborarea unui Plan de Proiect
  • Alocarea resurselor și programarea activităților
  • Gestionarea timpului și a costurilor

Lector curs

Andrei COROBEA-BIRCEANU | Academia Corobea
Andrei COROBEA-BIRCEANU
Real Estate Development Advisor @EVA BUILD
Administrator & Project Director @One United Properties
Dezvoltator imobiliar @Herastrau Luxury Apartments
Co-Founder & Chief Strategy Officer (CSO) @IMPERIUM

Inspirat de Albert Einstein - “Try not to become a man of success. Rather become a man of value”, apreciez oamenii care oferă mai mult decât primesc.


În timp ce te străduiești să oferi valoare celor din jurul tău, succesul este inevitabil, iar cu valoarea acumulată în tot acest demers poți oricând să o iei de la zero, să construiești orice îți propui și mai ales să te bucuri de călătorie.


Absolvent al Universității Tehnice de Construcții București – Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, dețin un Masterat la Universitatea Transilvania din Brașov în Modernizarea Energetică în Mediul Construit, precum și numeroase certificări în management, project management, coaching, vânzări și altele, fiind tot timpul motivat și determinat să devin mai bun decât ieri și să-mi livrez obiectivele nu oricum - ci la cele mai ridicate standarde.


Pasionat de criptomonede, sunt Co-fondator & Chief Strategy Officer în startup-ului românesc IMPERIUM, The Crypto Index -companie care dezvoltă un produs de investiții bazat pe un portofoliu al celor mai importante criptomonede din întreagă lume, clasificate în funcție de capitalizarea de piață a fiecărui activ.


Consultant, prestator de servicii de management în industria imobiliară, dezvoltator imobiliar prin compania Herăstrău Luxury Apartments, acționez și în calitate de Project Director & Administrator prin societatea de management EVA BUILD fondată, pentru proiectele grupului One United Properties, companie listată la Bursa de Valori București - principalul investitor și dezvoltator de proiecte imobiliare sustenabile din București.

.+ ani

Experiență în project management

.+ ani

Experiență în construcții

.+

mil valoare proiecte gestionate

.%

Satisfacție stakeholders
  • Shape
  • Shape
  • Shape
  • Shape