Mai sunt 8 locuri la Construction Project Management - seria #9, 19 - 21 Jun, 2024. Hai și tu!
Academia Corobea crește portofoliul de cursuri și echipa de lectori

Nevoia pentru dezvoltarea abilităților de leadership, project management, commercial strategy, asset management, înțelegere și selecție soluții de eficiență energetică stau la baza extinderii portofoliului de cursuri oferite de Academia Corobea.

Cu un succes neașteptat (sold out încă de la primul curs), Academia Corobea susține în prezent trei cursuri importante:

  • Construction Project Management – lector Andrei Corobea, curs predat în șantierul One Lake Club.
  • Commercial Strategy & Asset Management – lector Mihai Păduroiu și Alin Andreescu, curs predat în clădirea de birouri One Tower, etajul 17.
  • Eficiență Energetică – lector Andrei Bejan și Vitalie Drăgan, curs predat în șantierul One Lake Club.


Un alt motiv specific Academiei Corobea este numărul restrâns de cursanți - maximul de 20 de locuri, gândit astfel pentru a încuraja dialogul cu fiecare participant, a situațiilor concrete dezbătute și discuțiile deschide pe temele practice aferente fiecărui modul de curs în parte. Fiecare curs față în față își așteaptă participanții cu o serie de surprize din partea Academiei Corobea și ai partenerilor, dar și cu resurse importante utile după finalizarea cursurilor. Energia cursanților va fi încurajată cu o varietate de băuturi și cafea proaspătă la discreție, cu un prânz cald, sățios și diversificat și cu dulciuri și alte gustări pe toată durata zilei.


Printre invitații speciali - în calitate de stakeholderi cheie se numără: Victor Căpitanu (cofondator și CEO One United Properties), Andrei Diaconescu (Cofondator și Co-CEO One United Properties), Cristian Erbașu (Președintele FPSC & Director General Erbașu Group), Dorin Ștefan (Fondator D.S. Birou de Arhitectură), Andrei Popa (Country Manager RO & SEE ETEX Building Performance) și multe alte personalități semnificative din industria construcțiilor.


Citește mai multe detalii în articolul publicat pe hotnews.ro.

Andrei Corobea-birceanu

Inspirat de Albert Einstein - “Try not to become a man of success. Rather become a man of value”, apreciez oamenii care oferă mai mult decât primesc.


În timp ce te străduiești să oferi valoare celor din jurul tău, succesul este inevitabil, iar cu valoarea acumulată în tot acest demers poți oricând să o iei de la zero, să construiești orice îți propui și mai ales să te bucuri...

Mai multe despre Andrei