Mai sunt 20 locuri la Commercial Strategy & Asset Management - seria 1, 18 - 19 Jul, 2024. Hai și tu!
De ce Academia Corobea

Un management de calitate salvează timp, buget și construiește reputație.

Industria construcțiilor este una extrem de complexă, cu multe etape, cu echipe mari formate din persoane cu abilități, studii și comportamente diferite, cu timpi critici de care depind alte etape, cu resurse costisitoare implicate și riscuri enorme să crească bugetele proiectelor mult peste cele mai pesimiste estimări.

Viziune

Academia Corobea va deveni centrul de excelență în care se vor dezvolta și conecta liderii și profesioniștii din domeniul construcțiilor. Vrem să devenim nucleul unei comunități unite și implicate, unde fiecare membru își împărtășește experiența și cunoașterea și unde abordăm împreună provocările industriei de zi cu zi.

Misiune

Vom contribui decisiv la dezvoltarea liderilor, cultivând o nouă generație de manageri de proiect și lideri în domeniul construcțiilor care să devină exemple demne de urmat în industrie. Oferim un curriculum riguros și practic pentru a asigura că liderii de mâine sunt pregătiți, nu doar tehnic, dar și etic și managerial. Vom pune accentul pe implicarea în comunitatea Academiei Corobea, construind o platformă în care absolvenții și membrii comunității pot continua să învețe, să împărtășească experiențe și să colaboreze chiar și după finalizarea cursurilor. O comunitate care nu doar își răspunde la întrebări, dar care împreună caută să ridice calitatea și standardele în industria construcțiilor.

Lectori

Învață de la experți în domeniu

Andrei Corobea-Birceanu
Fondator @Academia Corobea Real Estate Development Advisor @EVA BUILD Administrator & Project Director @One United Properties Dezvoltator imobiliar @Herastrau Luxury Apartments Co-Founder & Chief Strategy Officer (CSO) @IMPERIUM
Andrei – Stelian Bejan
Head of HVAC Business development @ROMSTAL IMEX SRL Project expert & phD. Researcher @UTCB
Vitalie Dragan
Area Sales Manager Romania&Moldova @Caleffi Hydronic Solutions
Alin Andreescu
Head of Asset Management @One United Properties

Învață de la experți în domeniu

Alege cursul favorit
  • shape
  • shape
  • shape
  • shape