Mai sunt 18 locuri la Construction Project Management - seria #9, 19 - 21 Jun, 2024. Hai și tu!
Managementul unei echipe mari

Realizarea unei echipe puternice și bine pregătite este un element crucial în dezvoltarea investițiilor în proiectele de construcții.

Primul proiect in ONE a fost Floreasca City, format din OME (3 cladiri rezidentiale) si OUT (1 cladire de birouri) – valoare de investiție peste 110 milioane euro. Am avut nevoie de o echipa mare. Iar palaria era prea mare pentru mine. Nu mai facusem cladiri de birouri sau rezidentiale de lux. Cu toate astea pentru toate este un început. Cred ca pot sa spun ca de fiecare data mi-am deposit zona de confort. M-am luptat cu mai mult decat eram pregatit la momentul respective. Cum reușeam să înțeleg puțin lucrurile, cum treceam la următorul nivel și iar eram deposit, și tot așa…

Am reușit să fac o echipa frumoasă, am început sa înțeleg ce este acela Management, am început să merg la cursuri sa ma experimentez, sa capăt competente in laturi adiacente construcțiilor (coaching, Vanzari, mentoring, comunicare, antreprenoriat, educație financiară, etc…) Toate acestea te ajută să îți conturezi un univers interior mult mai complet.

Andrei Corobea-birceanu

Inspirat de Albert Einstein - “Try not to become a man of success. Rather become a man of value”, apreciez oamenii care oferă mai mult decât primesc.


În timp ce te străduiești să oferi valoare celor din jurul tău, succesul este inevitabil, iar cu valoarea acumulată în tot acest demers poți oricând să o iei de la zero, să construiești orice îți propui și mai ales să te bucuri...

Mai multe despre Andrei